Yesta grote maten

Yesta grote maten is het nieuwe label in Nederland.

Ken jij het merk X-Two nog? Dit leuke merk was één van de grootste en meest bekende merk op het gebied van grote maten mode in Nederland. Vanwege een nieuwe strategie waar de firma  X-Two onder valt is het merk X-Two opgehouden en overgegaan naar in het nieuwe merk Yesta grote maten mode. Yesta grote maten is een uitbreiding op het label Yest damesmode. Yest dames mode gaat vanaf maat 36 en waar dit merk ophoud met de maat 48 gaat Yesta grote maten verder tot de maat 54.

BEKIJK ONS AANBOD

Yest mode en Yesta grote maten mode voor iedere vrouw en in iedere maat.

Ga jij wel eens lekker shoppen met jouw vriendinnen die allemaal een kleiner maat hebben dan jij? Ga dan eens naar een winkel waar ze het merk Yest hebben en daarnaast Yesta grote maten mode want dan kunnen jullie allemaal heerlijk gaan passen en zelfs helemaal gek doen door hetzelfde te kopen, want dezelfde items van Yest zijn en dus ook in het leuke merk Yesta grote maten.

Yesta grote maten damesmode, jong trendy en heerlijk betaalbaar.

Grote maten duur?? Wel nee, als je weet in welke merken je het moet zoeken dan kan je zeker in de speciaal zaken leuke grote maten mode vinden in een zeer betaalbare prijsklasse. Leuke merken met leuke prijzen zijn bijvoorbeeld: Zizzi, Ciso, en Yesta grote maten damesmode. Yesta damesmode is een echte aanrader voor de sportieve vrouw die heerlijke en draagbare kleding wil dragen.

Yesta grote maten dameskleding koop je online bij Modezza in de webshop. Bestel je boven de 45 euro dan word het pakketje gratis bij je thuis bezorgt. Is het niet naar wens wat je besteld hebt kan je het gratis retour sturen via een dpd punt en je ontvangt daarna altijd je geld terug.