Verzenden en retour

Indien je betaling wordt verwerkt via iDeal, Klarna of Paypal, kun je ervan uitgaan dat je bestelling binnen 1 tot 2 werkdagen bij je thuis wordt bezorgd. Hoewel Modezza doorgaans streeft naar een snelle service, kan het incidenteel voorkomen dat we hieraan niet volledig kunnen voldoen. In zo'n geval nemen we direct contact met je op om af te stemmen wanneer je jouw pakketje precies kunt verwachten. We hechten veel waarde aan transparantie en staan klaar om de best mogelijke oplossing met je te bespreken.

Bezorgen vanaf € 75,- is gratis.

Bij bestellingen boven de € 75,- brengen wij geen verzendkosten in rekening en sturen we je pakket gratis naar je toe.

We maken gebruik van PostNL voor de verzending, waardoor je pakketje binnen enkele dagen tijdens reguliere werkuren bij je thuis wordt bezorgd. Bovendien is het eenvoudig te volgen via een track-and- trace code.

Voor bestellingen onder de € 75,- geldt een verzendtarief van € 7,95. Dat wordt automatisch verrekend tijdens het bestelproces.

Zodra de bestelling is geplaatst (of nadat de vooruitbetaling op onze rekening is ontvangen), wordt het pakket direct verzonden. Met behulp van de track-and- trace code die je ontvangt van verzendservice PostNL, kun je eenvoudig de status van je pakketje volgen.


 Ben je deze keer niet tevreden met je aankoop? 

In je mailbox heb je de factuur van je Modezza-aankopen ontvangen. Het zou voor ons zeer waardevol zijn als je deze factuur bijvoegt bij je retourzending, zodat we je retour snel en efficiënt kunnen verwerken. Mocht dit niet mogelijk zijn, voeg dan een kort briefje met je naam en adres toe aan het pakketje.

Plaats het artikel dat je wilt retourneren samen met de factuur terug in de originele verpakking en sluit deze goed af. Vervolgens kun je het pakketje verzenden via bijvoorbeeld PostNL naar het volgende adres:


Modezza, Meiveld 161, 5501 KH Veldhoven

Zodra wij het pakketje in goede staat hebben ontvangen, zullen wij het bedrag terugstorten op je bankrekening. Als je via Klarna hebt betaald, verloopt alles automatisch via Klarna, en indien je met Paypal hebt betaald, wordt het bedrag teruggestort op je Paypal-rekening.

We hopen dat alles duidelijk is, maar als je nog vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Houd er rekening mee dat de kosten voor een retourzending altijd voor rekening van de klant zijn. Modezza accepteert geen ongefrankeerde zendingen. De klant blijft verantwoordelijk voor het retourpakket totdat het bij Modezza is afgeleverd. Daarom raden wij aan om te verzenden via een pakketzegel van PostNL of DHL, zodat de verzendstatus te traceren is. Modezza is niet verantwoordelijk voor zoekgeraakte retourpakketten.


Ruilen

Wanneer je een artikel graag zou willen ruilen, geldt dit als een nieuwe bestelling. Je retourneert je oude bestelling binnen 14 dagen (zie retourneren) en bestelt het gewenste artikel via de website.