Over ons, de winkel speciaal voor jou.

LOOK GOOD - FEEL GOOD

Modezza is meer dan alleen een winkel of webshop waar je kan winkelen.

Bij Modezza wordt er iedere dag gewerkt met passie voor mode en voor de klant, want die staat centraal en verdient alle aandacht. Wil je Modezza en de eigenaresse echt leren kennen en weten waar Modezza voor staat, kijk dan eens dit leuke interview en hopelijk krijg je daarna nog meer zin om eens te komen winkelen in deze mooie winkel in Veldhoven.

 

Er is altijd wat te beleven bij Modezza........

 

MODESHOWS  

In de maanden Maart en September zijn er de modeshows. Deze shows worden gehouden bij Bakker Bart ( vlak bij Modezza ) waar je onder het genot van een kopje koffie kan genieten van 4 modellen die jou de nieuwste collectie laten zien. De show wordt gepresenteerd door Tessa die op een gezellige manier verteld wat je het aankomend seizoen kan verwachten bij Modezza aan nieuwe merken, trends en stijlen.

 

FLASHY FASHION WEEKEND

In de maanden Mei / Juni en December worden de gezellige Flashy Fashion weekenden georganiseerd. Een zaterdag en zondag die vol staan met gezelligheid in de winkel. Meerdere keren per dag vinden er modeflitsen plaats waarbij onze modellen de highlights van het moment laten zien. Je kan genieten van een hapje en drankje, rustig rond kijken, passen en je natuurlijk laten adviseren door één van de dames van Modezza, want zij staan heel de dag voor jou klaar. Ook krijg je tijdens deze weekenden maar liefst 15% korting op al jouw aankopen.

  

PRIVATE SHOPPEN BIJ MODEZZA?

Dat kan! En je krijgt er ook nog één van onze persoonlijke styliste bij, hoe leuk is dat!

Reserveer een avondje bij Modezza en kom gezellig met je vriendinnen – moeder – oma of tante shoppen. Wij zorgen voor een persoonlijke styliste en natuurlijk een lekker hapje en drankje. Je kan eventueel ook aangeven wat je zoekt dan kunnen wij alvast iets klaar hangen voor je.

Deze avond kan gereserveerd worden en kost € 49.95 maar wordt er meer besteed dan 250 euro dan vervallen deze kosten en is het geheel gratis. Geïnteresseerd? bel ons even om een afspraak te maken.    040-2532030 en vraag naar Tessa.

 

SPAREN VOOR 45 EURO

Koop jij bij Modezza in de winkel of op de webshop dan worden al jouw aankopen geregistreerd en ga je sparen. Bij iedere aankoop die je doet zonder korting gaat een gedeelte naar jouw spaarkaart. Bereik je 45 spaarpunten dan krijg je een cadeaubon van 45 euro thuis gestuurd. Deze bon mag je dan bij je volgende aankoop meenemen en dit word dat in mindering gebracht op je nieuwe aankoop, Leuk hé !

 

JARIG? WIJ TRAKTEREN...

Bij Modezza zetten we graag onze trouwe klanten in het zonnetje, door ze te verwennen met een leuk cadeautje als ze jarig zijn. Sta jij in het klantenbestand en heb jij afgelopen jaar iets gekocht bij Modezza dan mag jij als je jarig je mailbox in de gaten houden, want hierin ontvang jij jouw kadootje van ons.. Deze bon mag jij dan weer komen inleveren en je ontvangt dan 10 procent korting op jouw aankoop.