Over ons, de winkel speciaal voor jou.

PRIVATE  SHOPPEN BIJ MODEZZA!

Ontdek een exclusieve winkelervaring bij Modezza! En alsof dat nog niet genoeg is, staat een van onze getalenteerde stylisten klaar om je persoonlijk stijladvies te geven – hoe geweldig is dat?

Reserveer een speciale avond bij Modezza en geniet van een gezellige shopsessie met je vriendinnen, dochter, moeder, buurvrouw…. Wij bieden niet alleen de expertise van een persoonlijke styliste, maar ook een hapje en drankje om de avond compleet te maken. Wil je specifieke items vinden? Laat het ons weten, zodat we alvast iets voor je kunnen selecteren en apart kunnen houden.

Deze unieke avond is te reserveren voor slechts € 50. En hier komt het beste deel: als je tijdens het shoppen meer dan € 250 besteedt, komen deze kosten te vervallen en is de hele ervaring gratis!

Ben je geïnteresseerd? Bel ons snel om een afspraak te maken. Neem contact op met Conny via 040-2532030 en reserveer jouw exclusieve shopavond.

 

 

SPAREN VOOR KORTING

Bij aankopen zowel in de fysieke winkel van Modezza als via onze webshop worden al jouw aankopen automatisch geregistreerd. Op die manier kun je profiteren van ons spaarprogramma. Voor elke aankoop die je doet waar geen korting op zit, wordt een deel van het bedrag toegevoegd aan jouw spaarkaart. 

Dit spaartegoed kun je vervolgens verzilveren bij je volgende aankoop in de winkel in Veldhoven. Het bedrag wordt dan direct in mindering gebracht op het totaalbedrag. Een leuke manier om extra te genieten van je shop ervaring bij Modezza!

 

 

JARIG? WIJ TRAKTEREN...

Bij Modezza koesteren we onze trouwe klanten en willen we graag je verjaardag extra speciaal maken. Als je het afgelopen jaar aankopen gedaan hebt bij Modezza en je staat in ons klantenbestand, kun je rond je verjaardag een attentie van ons in je mailbox verwachten. Deze persoonlijke verrassing kun je in de vorm van een bon inleveren, waarna je kunt profiteren van een aantrekkelijke korting van 10% op je volgende aankoop. Houd dus zeker je mailbox in de gaten en vier je verjaardag met een cadeautje van Modezza!