Algemene voorwaarden

Bedrijfsgegevens:


Bedrijfsgegevens:

Modezza
Meiveld 161
5501 KH Veldhoven
040 253 20 30
info@modezza.nl
Kamer van Koophandel: 54874688
BTW nummer: 001697186b86

Artikel 1: Toepasselijkheid

1.1 Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten gesloten met de gebruikmaking van de website Modezza webshop zijn uitsluitend deze algemene voorwaarden van toepassing. Modezza maakt gebruik van de INretail voorwaarde. Deze zijn te vinden op de website www.inretail.nl.

1.2 Bij het maken van een bestelling via de webshop aanvaardt de klant de algemene voorwaarden zoals hier beschreven.

 

Artikel 2: Prijzen en betalingen


2.1 De vermelde prijzen van de artikelen op de webshop zijn in euro's inclusief BTW. Modezza behoudt zich het recht om prijzen te wijzigen.

2.2 Een overeenkomst komt slechts tot stand na acceptatie van Modezza. 

Modezza behoudt het recht om de bestelling te weigeren of om bepaalde voorwaarden aan een bestelling te verbinden. Mocht de bestelling niet geaccepteerd worden, dan zal Modezza dit schriftelijk via de post of mail bekend maken aan de klant.

2.3 Transport binnen Nederland boven de € 75,- is gratis. Bestellingen onder de € 75,- worden er € 7,95 verzendkosten in rekening gebracht. 

Bij verzendingen naar het buitenland rekenen wij € 10,- verzendkosten.

2.4 Na een geplaatste bestelling ontvang je een bevestigingsmail met daarin de bestelde artikelen en de totale kosten. Betaling geschiedt altijd vooraf gedaan te worden via Ideal, PayPal of via een overschrijving op bankrekening:
NL93 INGB 0104 3766 51 van de ING bank.
Vanuit het buitenland kan je gebruikmaken van IBAN:  NL93 INGB 0104 3766 51 en BIC  INGBNL2A.
Bij ontvangst van de betaling worden de bestelde artikelen verzonden.

2.5 Modezza behoudt het recht om bestellingen in gedeelten te leveren. Dit wordt per mail bekend gemaakt aan de klant.

2.6 Prijsvermeldingen die onjuist zijn bijvoorbeeld door verkeerde invoer, druk en/of zetfouten vormen geen verplichting voor Modezza om zich daaraan te houden. Aan onrechtmatige prijsinformatie kunnen geen rechten worden ontleend.

2.7 Prijswijzigingen zijn voorbehouden.


Artikel 3: Leveringen

3.1 Na binnenkomst van de betaling op de bankrekening van Modezza zullen de artikelen verstuurd worden. De levering zal 1 à 2 werkdagen duren. Mocht dit niet het geval zijn dan zal de klant via de mail hierover geïnformeerd worden.

3.2 Overschrijding van de overeengekomen levertijd geeft de klant geen recht op schadevergoeding. Indien er na 30 dagen niet geleverd is heeft de koper het recht op terug ontvangst van het betaalde bedrag.
Dit zal binnen 1 week op de bankrekening van de koper teruggestort worden.

3.3 Modezza doet er alles aan om de webshop zo actueel mogelijk te houden. Het is natuurlijk mogelijk dat er onverhoopt artikelen op voorraad staan die er in werkelijkheid niet zijn. In dat geval neemt Modezza zo spoedig mogelijk contact op met de klant.

3.4 Door gebruik te maken van fotografie is er altijd een geringe kans aanwezig dat de kleuren iets anders overkomen op de foto dan in werkelijkheid. Modezza probeert alles zo waarheidsgetrouw te fotograferen, zowel de kleur als de details van de kleding.


Artikel 4: Ruilen / Retourneren.


4.1 Mocht er na ontvangst van de goederen geen tevredenheid zijn over de artikelen, dan mag de klant de artikelen 14 dagen na ontvangst van de goederen zonder reden retourneren. De kosten voor het retour sturen van de artikelen zijn altijd voor de klant.

De retour procedure staat vermeld bij verzenden en retour. Na ontvangst van de artikelen mits onbeschadigd zal het aankoopbedrag teruggestort worden op de bankrekening van de klant.

4.2 Indien er verkeerde of beschadigde artikelen zijn geleverd zal Modezza op haar kosten de geleverde artikelen omruilen.

4.3 Alle bovengenoemde punten zijn alleen van kracht als er aan de volgende voorwaarde wordt voldaan:

  • De artikelen mogen absoluut niet gedragen of gewassen zijn,
  • De artikelen mogen geen schade vertonen of vlekken bevatten.
  • Bij de retourzending moeten aanwezig zijn de persoonlijke gegevens en bankgegevens van de klant zodat Modezza zorg kan dragen voor de goede afwerking.
  • Retourzendingen vinden plaats op eigen risico van de koper.
  • Artikelen mogen alleen retour komen mits voorzien van een origineel artikel etiket.
  • De artikelen moeten volgens de gebruiksaanwijzing gebruikt zijn, verkeerd wassen of andere behandelingen vallen buiten de garantie van retour zenden.

 


Artikel 5: Aansprakelijkheid.


5.1 Iedere aansprakelijkheid van de medewerkers van Modezza en de producten van Modezza voor schade, van welke aard ook, direct of indirect, waaronder bedrijfsschade, gevolgschade, schade aan roerende en onroerende zaken dan wel aan personen worden uitdrukkelijk uitgesloten.
Modezza is evenmin aansprakelijk voor schade die bij uitvoering van de overeenkomst door derde worden veroorzaakt.

5.2 Modezza is niet aansprakelijk voor schade die voortvloeit uit het gebruik van de producten van Modezza.


Voor vragen neem je contact op Modezza.