Betaalmogelijkheden

In de webshop van Modezza  heb je diverse betaalmogelijkheden: 

Ideal ( meest voorkomend )

Wil jij graag betalen met Ideal? Kies dan tijdens het bestelproces deze optie en je wordt automatisch doorverwezen naar de juiste pagina's. 
Daar voldoe je het verschuldigde bedrag via jouw bank betaal pagina.


Vooruitbetaling

Gaat jouw voorkeur uit naar een betaling vooraf en wil je het zelf overmaken? Dat kan. Je boekt het verschuldigde bedrag vanaf je eigen rekening over naar de bankrekening van Modezza:

Het iban rekeningnummer van Modezza is: 

NL03 INGB 0007 2361 66.

Zodra wij je betaling hebben ontvangen, sturen wij de bestelling naar je toe. 

Wij stellen één voorwaarde aan de vooruitbetaling: jouw betaling moet één week nadat je de bestelling hebt geplaatst, bij Modezza op de rekening staan. Hebben wij het geld niet op tijd ontvangen? Dan vervalt de bestelling.

 

Betalen in de winkel

Heb je gekozen voor de optie ophalen in de winkel, dan kan je ervoor kiezen om de bestelling ook pas in de winkel te betalen. Je hebt dan natuurlijk de mogelijkheid te passen en mocht het niet goed zijn betaal je uiteraard niks en laat je de bestelling achter in de winkel.

 

Betalen via PAYPAL

Vind jij het fijn te betalen via paypal? Dan is deze mogelijkheid ook beschikbaar en selecteer je tijdens de bestelling de optie paypal, je word dan automatisch doorgestuurd naar de betaal site van paypal waarbij de de gegevens die ze vragen in moet vullen.