Vesten grote maten

Op zoek naar vesten grote maten?

Ben je op zoek naar vesten in grote maten? In de collectie van Modezza vind je wat je zoekt! Want of je nu een eigentijds vest of een klassiek exemplaar wilt kopen: onze (web)winkel heeft verschillende soorten vesten op voorraad. Ook qua maat slaag je bij ons altijd. Wij verkopen namelijk van maat 40 tot en met maat 54. Wij vinden het belangrijk om elke dame een goed passend vest aan te bieden. Zo zie je er stijlvol uit én voel je je zelfverzekerd. Wij houden hierbij rekening met je lichaamsvorm, kledingstijl en budget. 

BEKIJK ONS AANBOD


Vesten grote maten dames van verschillende bekende merken

Bij Modezza koop je vesten in grote maten voor dames van verschillende bekende merken. Maak gebruik van ons zoekfilter als je direct op jouw favoriete merk wilt zoeken of een vest zoekt in een bepaalde kleur, maat of prijsklasse. Merken die je bij ons koopt zijn onder andere Mart Visser, Zhenzi, Kaffa, Studio, Appia Due en Only by Carmakoma. Wil je de vesten liever komen passen en advies vragen aan ons enthousiaste team? Kom dan langs in onze winkel in Veldhoven. Je bent hier van maandag tot en met zaterdag van harte welkom om de vesten (en onze andere kledingstukken) te komen bekijken en passen.


Shop vesten in de grote maten webwinkel

Shop vesten in onze grote maten webwinkel en maak direct kennis met onze andere kledingstukken. Zo draag je onder je vest een fijne (basic) top of een T-shirt. Je maakt je look af met een jeans, tregging of legging. Heb je een keuze gemaakt? Plaats je bestelling bij Modezza dan direct. Wij bezorgen zo snel mogelijk en brengen geen verzendkosten in rekening als je voor minimaal €45,- bestelt. Mocht je vragen hebben of hulp willen bij het plaatsen van een bestelling, neem dan contact op met ons team. Het team van Modezza bestaat uit dames met een maatje meer die jou als geen ander begrijpen. Tot snel!