Zizzi kleding

Zizzi kleding

Het merk Zizzi is één van de topmerken bij Modezza. Zizzi is een Deens merk en is gespecialiseerd in kleding voor de curvy dames van maat 42 tot en met maat 54. Bij Zizzi dameskleding staat fashion en de laatste modetrends voorop, waarbij de prijsklasse ook een belangrijke rol speelt. Zizzi kleding is trendy en daarbij ook zeer betaalbaar. Waarom zou u als curvy vrouw genoegen moeten nemen met standaard kleding? Niet voor niets is de slogan van Zizzi: “we looove curves”. Zizzi gelooft in het onderstrepen van mooie rondingen in plaats van ze te verhullen. En dat allemaal zonder in te leveren op de pasvorm.

BEKIJK ONS AANBOD

Zizzi dameskleding, voor iedere leeftijd en portemonnee.

Zizzi kleding is een modemerk voor alle dames met een maatje meer. De missie van Zizzi? Om alle vrouwen, ongeacht welke leeftijd en kleding maat , er super mooi uit te laten zien. Modebewuste dames die graag Zizzi kleding kopen, zijn zelfverzekerd en trots op zichzelf.

Het merk Zizzi staat voor een collectie uitbundige dameskleding met een uitgebreide keuze aan producten zoals blouses, truien, top maar vooral de Zizzi jeans zijn een echte aanrader. En dit alles voor zeer betaalbare prijzen zowel voor de bovenstukken als voor de Zizzi spijkerbroeken.

Waar kan je Zizzi kleding kopen?

Benieuwd naar wat Zizzi dameskleding voor jouw kan betekenen? Dan ben je van harte welkom in onze winkel in Veldhoven. Wil je online Zizzi kleding kopen? Dan kan dat natuurlijk ook in de webshop van Modezza.  Voor informatie en eerlijk advies kan je ook altijd contact opnemen met één van de dames van Modezza.