Yest kleding

Yest kleding, bijdetijds en dat voor een betaalbare prijs.

Zin om te shoppen en op zoek naar een leuk en betaalbaar merk? Kom dan eens shoppen bij Modezza online of in de winkel in Veldhoven. Modezza online is 24 uur per dag open en als je kijkt bij bijvoorbeeld het merk Yest kleding dan vind je er eigentijdse en leuke mode voor een zeer betaalbare prijzen. Yest dames kleding gaat bij Modezza vanaf maat 40, maar is in den landen al vanaf maat 36 te verkrijgen.

BEKIJK ONS AANBOD

Yest dameskleding is het kleine zusje van Yesta.

Yest dameskleding bestaat al zeer lang en komt uit hetzelfde modehuis als X-two. Waar X-two alleen is voor de dames met een maatje meer, begint Yest dameskleding bij maat 36 en eindigt bij maat 48. Omdat de ontwerpen van de Yest kleding zo ontzettend leuk zijn, kwam de vraag: de grote maten dame wil ook graag de Yest kleding kopen. Om aan deze vraag te voldoen is er hard gewerkt aan een nieuw label genaamd YESTA. Waar Yest ophoud bij de maat 48 gaat Yesta door tot de maat 54.

De iets smallere en kleinere dames kunnen het beste Yest kleding kopen. 

Is jouw figuur net iets smaller en zit jij met je maat in een keurige maat 40-42 dan is Yest kleding perfect voor jou. Ben je iets kleiner van stuk dan ook zijn de Yest shirts ideaal, deze vallen smaller en zijn van lengte iets korter. Vanaf maat 48 waar Yest veranderd in Yesta gaan de modellen iets wijder worden en iets ruimer vallen omdat vanaf deze maat een ander pasvorm proces wordt gebruikt.

Wil je dus Yest kleding kopen let dan op tot maat 48 valt het iets kleiner en vanaf maat 48 vallen de modellen iets ruimer uit.