Wij zijn dicht maar niet gesloten.

 

Helaas moeten wij dicht en kunnen wij je niet meer welkom heten in onze winkel. Maar natuurlijk gaan wij wel gewoon door jullie te bereiken, bedienen en te adviseren.

SHOPPEN IN ONZE WEBSHOP

Je kan heel gemakkelijk jouw artikelen bestellen via onze webshop, ga naar www.modezza.nl en shop lekker rond bij de nieuwe collectie of in onze sale want die is nu maar liefst met 50% korting.

Tijdens het afrekenen kan je kiezen voor de optie op halen in de winkel, dit kan natuurlijk nog steeds via onze click en collect balie waar jouw bestelling dan klaar ligt. Je kan ook kiezen voor het laten opsturen en alle bestellingen boven de 45 euro worden gratis naar je toegestuurd.

MAAK GEBRUIK VAN ONZE PAS-TAS

De pas tas is speciaal voor de dames uit Veldhoven en die het lastig vinden om via de webshop de bestelling te plaatsen. Ben jij dit, gebruik dan de optie pas tas. 

Hoe werkt het:

Ga naar www.modezza.nl of misschien heb je wel iets op facebook of insta gezien, noteer het artikel nummer of maak een goede omschrijving. Dit mag je via een belletje, mailtje aan ons doorgeven, samen met je maat natuurlijk. Wij gaan deze spullen inpakken en komen deze naar je toe brengen. Jij kan dan op je gemak gaan passen. Zitten er artikelen bij die je wilt houden mag je die thuis laten, de rest ontvangen we graag de volgende dag retour in de winkel. Van de artikelen die je wilt houden ontvang je een betaalverzoek via de mail. 

De pas tas mag alleen gebruikt worden voor de nieuwe collectie of basis collectie, dus niet op onze uitverkoop artikelen.

Mocht dit niet helemaal duidelijk zijn, geen probleem bel even naar onze winkel en wij leggen het nog een keertje uit.

SHOPPEN MET PERSOONLIJK ADVIES.

Wij snappen heel goed dat jij het persoonlijk advies dat wij altijd geven, mist. Hier hebben wij iets op gevonden en wij gaat samen met jou via facetime persoonlijk in contact. Samen gaan we dan door de winkel lopen waarbij wij jou adviseren en de modellen laten zien waarvan wij denken dat het is wat je zoekt.

Deze artikelen gaan we in een tas doen en komen we naar je toebrengen als zijnde de pas-tas. Woon je wat verder weg dan gaan we je eerst een betaalverzoek sturen en komen de artikelen naar je toe. Mocht er iets niet goed zijn kan je het gewoon weer retour sturen. Vind je dit interessant om te doen bel dan even naar de winkel om een afspraak te maken of mailen kan natuurlijk ook. Geef dan ook al even door wat je leuk vind of naar opzoek bent dan kunnen wij al gaan bedenken wat we je gaan laten zien.

Kunnen wij je nog op een andere manier helpen dan horen we dat natuurlijk ook graag. Vragen zijn altijd welkom en we proberen je dan zo goed mogelijk te helpen.