De dames van MODEZZA

TESSA

Vol energie en al 25 jaar motiveer ik het Team Modezza, om iedere dag weer met 100% enthousiasme onze winkel op en top te houden. Ik stel ieder seizoen weer met veel plezier een leuke collectie samen voor in de winkel en ik zorg dat deze collectie op onze webshop terecht komt.

CONNY

Alle dames helpen met een goed en eerlijk advies staat hoog bij mij in het vaandel en doe ik iedere keer weer vol passie. Zorgen dat de winkel goed bevoorraad wordt en alle artikelen goed in het systeem staan is ook één van mijn bezigheden. 

MONIQUE

Hallo, ik ben Monique en werk hoofdzakelijk op zaterdagen. Dan help ik graag onze klanten aan een leuke outfit en zorg dat iedereen met een blij gevoel de winkel verlaat.

Daarnaast houdt ik me bezig met de creatieve zaken, zoals de inrichting van de winkel en etalages.

BERTHIE

Bij Modezza help ik iedere keer weer met veel plezier dames aan een leuke outfit. Verzorg ik de koffie voor de wachtende klanten en maak met iedereen een gezellig praatje. Daarnaast mag ik zorgen dat de winkel netjes is en er op en top uitziet.

 

LINDA

Binnen ons Modezza-team laat ik met veel enthousiasme iedere week mijn creativiteit los in de nieuwsbrief en instagram. Dit doe ik met veel liefde en vooral veel plezier. Komt er iets nieuws binnen dan zit ik daar natuurlijk meteen bovenop :)

Anita

Ik mag dames adviseren en stylen, cadeautjes inpakken, etaleren of de winkel bevoorraden… echt super leuk om te doen! Graag geef ik alle dames een goed gevoel en dat iedereen welkom is in deze gezellige winkel. Klantvriendelijkheid vind ik zeer belangrijk!